Досегашният ми живот е отдаден в служба на Полицията – охрана на обществения ред и сигурността на Българската република.

Посвещава се на семейството ми, дъщеря ми Росица, сина ми Димитър, другарите и приятелите ми и на всички, който желаят да се запознаят със моят живот и дейност, Тъй-като няма бивши ченгета, така няма бивши негри и бивши патриоти, желая хората и внуците ми да видят някои неща, които се случиха в досегашният ми живот, дейност, когато градяхме основите на Демокрацията ! Служех в МВР-“ПОЛИЦИЯ“ от 01.01.1965 г. до 05.08.1998 г. 33 години, най-хубавите години от живота ми отдадох на Опазването на обществения  ред и Сигурността на Република България и създаването на Националния полицейски Синдикат в България и членството ни в CESP, което води България в членството и в Европейския съюз !

Български England Russia Spain Germany France Italy Portugal Greece Slovenia Croatia Hungary Poland Latvia Litva Ukraina Turkey Romania Estonia Cheh Republic Denmark Sweden

Контакти

ДРУГИ САЙТОВЕ : http://...... .policrxpert.com

Сайта е под защитата на ЗАКОНА за АВТОРСКИТЕ ПРАВА и Части от него и Линкове,могат да се използват и публикуват само с писмено разрешение на Администратора Полковник Ат.Димитров : E-mail : polkovnik.bg@gmail.com ,или SKYPE : a.d.bg, TEL : +359878522854 и ФАКС : +35956521309 или Контактите в Титулната част на : http://policexpert.com

КОНТАКТИ с МОДЕРАТОРА на САЙТ : http://policexpert.com/

ДОПЪЛНЕНИЯ, ИНФОРМАЦИЯ и ДРУГИ

Форма за контакт

Не се колебайте да ми пращате мнения, препоръки, идеи и въпроси!


Вашият и-мейл адрес:

Лице за контакт:

Съобщение(Напишете и телефонни номера за контакти):

Контакти

За бърза и редовна Ел-поща: polkovnik.bg@gmail.com
За регулярна Ел-поща: polkovnik.bg@gmail.com
За поверителна и секретна Ел-поща: polkovnik.bg@gmail.com
Други Ел-поща: polkovnik.bg@gmail.com

Моля търсете ме на скайп име: a.d.bg!


 

Yahoo ПОЩА
 

Microsoft ПОЩА
 

GMAIL ПОЩА
 

ПОЩА Mail.bg
 

ПОЩА ABV.bg
 

ПОЩА Mail.ru

ЛЮБИМИТЕ ни ПЕСЕН и ФИЛМ ПЕСЕН

ЗА ПРИЯТНО РАЗГЛЕЖДАНЕ - КЛИКНЕТЕ ТУК

ИЗПРАТИ SMS

БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ПОСЕТИХТЕ САЙТА и от Формата за контакти, написахте Вашите, мнения, становища и препоръки !


Местонахождение в София
Местонахождение в град БургасМестонахождение в Монтана
ДРУГИ СТРАНИЦИ ЗА САЙТА

КНИГА ЗА ГОСТИ
СЪОБЩЕНИЯ

КНИГА ЗА ГОСТИ

Интернет радио

ФОРУМ ЗА ТАЗИ СТРАНИЦА

policexpert
policexpert2

Монтана днес

Безплатен SMS

http://www.earth.google.com/
earth4.html

http://www.bgmaps.com
Google Maps

Модератор
Проверка поща
Посвещава се на семейството ми, дъщеря ми Росица, сина ми Димитър, другарите и приятелите ми и на всички, който желаят да се запознаят със моят живот и дейност, Тъй-като няма бивши ченгета, така няма бивши негри и бивши патриоти, желая хората и внуците ми да видят някои неща, които се случиха в досегашният ми живот, дейност, когато градяхме основите на Демокрацията ! Служех в МВР-“ПОЛИЦИЯ“ от 01.01.1965 г. до 05.08.1998 г. 33 години, най-хубавите години от живота ми отдадох на Опазването на обществения ред и Сигурността на Република България и създаването на Националния полицейски Синдикат в България и членството ни в CESP, което води България в членството и в Европейския съюз !

Полковник Димитров , polkovnik.bg@gmail.com , All Rights Reserved.