Досегашният ми живот е отдаден в служба на Полицията – охрана на обществения ред и сигурността на Българската република.

Посвещава се на семейството ми, дъщеря ми Росица, сина ми Димитър, другарите и приятелите ми и на всички, който желаят да се запознаят със моят живот и дейност, Тъй-като няма бивши ченгета, така няма бивши негри и бивши патриоти, желая хората и внуците ми да видят някои неща, които се случиха в досегашният ми живот, дейност, когато градяхме основите на Демокрацията ! Служех в МВР-“ПОЛИЦИЯ“ от 01.01.1965 г. до 05.08.1998 г. 33 години, най-хубавите години от живота ми отдадох на Опазването на обществения  ред и Сигурността на Република България и създаването на Националния полицейски Синдикат в България и членството ни в CESP, което води България в членството и в Европейския съюз !

Български England Russia Spain Germany France Italy Portugal Greece Slovenia Croatia Hungary Poland Latvia Litva Ukraina Turkey Romania Estonia Cheh Republic Denmark Sweden

ВИРТУАЛНА ДИСКОТЕКА

АЛБУМ - Златните песни на РУСИЯ
Болгария - Россия

Советская музьiка
Вечните песни на България - част 1 и част 2

РТР - Планета
Уеб камера - София

Уеб камери
Уеб камери
Български телевизии на живо по интернет - онлайн телевизия
Честит рожден ден
Песни от моята младост
Васил Найденов
Кичка Бодурова
Любимата ми песем: "Бялото слънце на постинята"
GRATIS INTERNET TELEVISIE
Избери филм и гледай !
Кой е вашият любим филм и музика ? Това е порталът.
Гледайте руски филми онлайн
Руски радио и телевизия
Филми
Кино
Росица Кирилова
Богдана Карадочева
Хубава естрадна музика
Ирина Чмихова
Стари песни, които ми напомнят за моята младост
Български Стари градски песни
Българска Класическа музика
ЛИЛИ ИВАНОВА
Изпълнители от Монтана
Google Video
Музика и видео
--eXCLuSiVeMusic--
Музикален маратон
Online филми
Видеоклипове и музика


СЪОБЩЕНИЯ

Интернет радио

ФОРУМ ЗА ТАЗИ СТРАНИЦА

policexpert
Монтана днес

Безплатен SMS

http://www.earth.google.com
http://www.bgmaps.com
Посвещава се на семейството ми, дъщеря ми Росица, сина ми Димитър, другарите и приятелите ми и на всички, който желаят да се запознаят със моят живот и дейност, Тъй-като няма бивши ченгета, така няма бивши негри и бивши патриоти, желая хората и внуците ми да видят някои неща, които се случиха в досегашният ми живот, дейност, когато градяхме основите на Демокрацията ! Служех в МВР-“ПОЛИЦИЯ“ от 01.01.1965 г. до 05.08.1998 г. 33 години, най-хубавите години от живота ми отдадох на Опазването на обществения ред и Сигурността на Република България и създаването на Националния полицейски Синдикат в България и членството ни в CESP, което води България в членството и в Европейския съюз !

Полковник Димитров , policexpert@gmail.com , All Rights Reserved.